Сьогодн у мене велике свято

Сьогодні у мене велике свято,
Друзів прийшло дуже багато,
Але серед них немає того,
Кого ти серце шукаєш, кого?

Він знехтував тобой, це зрозумій,
Тай іншому до серця шлях відкрий,
Всеж таки ти знов душа його чекаєш,
Лише його, його жадаєш.

Сьогодні у мене велике свято,
Прийшли хлопці тай дівчата,
Заспівали про кохання,
Дуже щирі були побажання.

Але кого ти душа чекала,
Все у віконце виглядала?


Рецензии