Ти неможеш збагнути мо кохання

Ти неможеш збагнути моє кохання,
Небуду відкривати її в словах,
Мої завжди до тебе бажання,
Як тобі покозати їх в ділах?

Як впізнати до дна твою щирість,
Як минуле про те повернути?
Мабуть за мала була відкритість,
Неможу тебе з часом забути.

Ходім зі мною, я зможу це, побачиш.
Повию у повагу, тепло, шану,
Якщо захочеш може там віддячиш,
Лише на тебе краєм ока гляну.


Рецензии