Айда мандрувати до книжкового залу

Айда мандрувати до книжкового залу,
Знайдемо вірши, повісті, поеми,
Моє тіло, серце там відпочивало,
А розум, розум зазирав в таємне.

Мабуть це є єдине місце,
Де бажаю залишитись на зовсім,
Книги, книги, книги... велика таємниця,
Сюди приходжу по весні і в літку, в осінь.

А коли почнеться хуртовина,
То беру до дому книги,
В них завжди червоная калина,
І такі яскраві квіти.


Рецензии