Украинский Гарик 219

Український Ґарик 219

За мотивами І. Губермана

І, як нове звучання гами нотної,
відкрилося мені (короткий шок!),
що навіть у духовності безплотної
бува можливий цей гидкий душок.


Оригінал

Как новое звучанье гаммы нотной,
открылось мне, короткий вызвав шок,
что даже у духовности бесплотной
возможен омерзительный душок.


Рецензии