Чом жинка не спыть ночами?

Чом жінка не спить ночами?
Чаклує ? Помилуй Боже...
Про ночі її та чари
Ти ще раз спитай, як зможеш.
Два місяці в хмарах темних
Підкажуть.
Та хто почує...
Все те, що ховають денно
Ночами себе віщує.
То плачуть великі діти
Бо суть їх кріз шкіру плаче
То стати на танок вітер
Штовхає вогняну вдачу
То чвари всіх слів відкинув,
Співають живі долоні...


"Ні. Я тебе не покину!"
Хтось в морі втопив солонім.


Рецензии