4 сезони

Хоче зняти зайчик шубку
Вже замурзалась вона...
Бо прийшла вже, й стука в двері
Тепла й лагідна весна.

                ***
Полуничку і малинку
Позбирав він за хвилинку.
Ласуе ведмедик сито
Бо прийшло до нього літо.
                ***
Носить білочка горішки,
І гриби, й маленькі шишки.
Відпочить вона не в змозі
Осінь бо вже на порозі.
                ***
Віє, виє завірюха,
Сипле снігом сніг зима.
Та лисичка не замерзне
Нірку вирила сама!


Рецензии