Начувайся, синьоока, начувайся

Начувайся, синьоока, начувайся.
Заховай чесноти в окуляри темні.
Обережно, синьоока, захищайся.
Я давно дивлюсь у синє – не даремно.

Синє мрію – ось вся моя провина.
Світять синім, світять з раю дві росинки.
Як це гарно – чисто синє, ніжно синє.
Я не пущу в синє жодної хмаринки.

Очі сині, сині очі, синє благо.
І мовчати вже давно не маю сили.
Лиш яскравим синім я вгамую спрагу.
Видно, доля моя – відчувати синє...


Рецензии