Madness of the heart

Відстань- це ще не розлука,
Не причина говорити "гудбай"
В ній ховається постійна мука,
Яку не в стані знищити й "вай фай".

Потяг помчиться своїм шляхом,
А слова залишаться з тобою.
Розсипляться довкола прахом
І з того моменту не знатимеш покою.

На потяг знову ти не вспів
І чергова ночівля на вокзалі.
Колискова заре - собачий спів
І крик дитини в сусідній залі.

"Квитків не існує" сотий раз вже чуєш
І так хочеться завить від болі.
В тисячний раз на вокзалі ночуєш,
Щоб розгадати поїздів паролі.

"Скоро буду рядом тілом і душею "
Говориш в пустий телефон
"Я лише передзвоню Морфею
Щоб дозволив піти у твій сон"


Рецензии