Ой яке чарiвне море...

 ЗНОВУ  ЇДУ НА ОДЕСУ
ВІДЧУВАЮ Я СЕБЕ ПРИНЦЕСОЙ
ЇЗ ДУШІ ЗНИКАЄ ГОРЕ
БО ЦЕ Ж ЇДУ Я НА МОРЕ


У ДУШІ У ХОРОВОДІ
РАДІСТЬ ШАСТЬЯ А НЕВЗГОДИ
У КУТОЧКУ ПРИТАЇЛИСЬ
З ЗАЗДРІСТЮ НА ЩАСТЯЧКО МОЄ ДИВИЛИСЬ

ОЙ ЯК МОРЕ МЕНЕ БАЛУЄ
РАДІСТЬ У ДУШІ ЗАШКАЛЮЄ
МОЮ ДУШЕЧКУ ЛИСКОЧЕ 
 ГАРНО ЖИТИ ДУЖЕ ХОЧУ

ВДЯЧНО ДИХАЮ НА ПОВНІ ГРУДИ
ЖАЛЬ ЩО ДНІВ ОЦИХ УЖЕ НЕ БУДЕ
СТАН ДУШІ ЛІКУЄ МОРЕ
В ЩАСТІ В РАДОСТІ Я ЗНОВУ
ЗНОВУ ЗНОВУ ВСЕ МИНАЄ ЛИШЕ СПОМИН НЕ ВМИРАЄ
.................................

З МОРЯ СОНЕЧКО ВИХОДИТЬ
ЛУЧІ ІСКРАМИ ПО ХВИЛЯХ ВИГРАЮТЬ 
АЖ ДО НІГ МОЇХ ДОХОДЯТЬ
РАДІСТЬ ЩАСТЯЧКО ДУШІ НЕСУЬ 
...............................

ДУЖЕ  ГАРНІ ДНІ І  МИТІ
ПО ЖИТТЮ БІЖУ ІДУ
ВСІ ВОНИ УЖЕ СПОЖИТІ
ЛОВЛЮ ЩАСТЯ НОВЕ  НА ХОДУ  ...
..............................................


Рецензии