Люба! Кохана! З ронька небесна!

Люба! Кохана! Зіронька небесна!
Душа мов квітка розцвіта.
Прийшла з тобою разом весна.
Напевно ти є саме та!

Блукаю вулицямі міста.
Навколо мене самота.
В думках моїх така є чиста.
Краса дівоча, як сльоза.

Напевно з іншого я тіста.
І це не є моя мета.
Але за день разів за 300.
До тебе серденько верта.

Блиск камінців твого намиста.
Мов пелюстками огорта.
Для мене ти така барвиста!
Моя дивчінка золота!

В долонях твоїх хочу плисти.
І вкрити поцілунками уста.
Руками лагідно тебе пестити.
Та довго пити всю тебе до тла.

Ігор Мазалов
02.05.2015 13:18


Рецензии