Почуття

Як все словами донести?
О,це тепло, що меж не має.
Лише про тебе усі думки.
Це так, кохана , надихае...

Як від сумних годин втекти?
Коли твій голос не лунае.
Карбую почуття в вірші.
Бо там є ти, і біль втихає.

О боже мій! Це назавжди?
Душа самотністью палає.
Усе вкладаю у листи.
Яке майбутне нас чекає?

Я вірю, буде навпаки.
І серце ще моє заграе.
Сумним думкам я скажу: "Ні!"
Коли ти поруч, що злякає?

В твоїх очаїх себе знайти.
Зелений блиск так зігрівае...
Від губ твоїх вже не втекти.
Їх кави смак так пригортае...

Чи щось  бажаю у житті?
Тебе одну, інших немає.
Мене в обіймах залиши.
Хай світ навколо розквітае!

Ігор Мазалов
14.04.2015 13:11


Рецензии