Марф кандай

31,08,2016
Сад Аллагьти пай вуганвай ,
Ч1улав цифер  гъил таганвай ,
Алпанрини ц1ай ракъанвай ,
Чандиз гьахьтин са марф кандай.


Зун хьтиндан ван кудайвал ,
Пис начахтани чан гудайвал ,
Азият такур дуьнядал кьван
Тхудай са    марф    кандай.

Чилин къилел алай азаб ,
Рик1 гьак1 кузва хьана кабаб.
Бедендикни кумай къве к1араб ,
Къалурдайвал са марф кандай.


Зи гьалдикай хабар къадай ,
Фикирриз гьак1 ц1ай яна
Ахпа рик1яй пар акъуддай
Чандиз гьахьтин са марф кандай.


Гьа марфадин гьар са ст1ал ,
Зи чанда авай дердерин тал.
Къене хвенвай ягъаз патал ,
Вилин нагъв яз хьана кандай.


Рецензии