Подруги

Зібралась Галя заміж за Петра, а пОдруга Оксанка
їй каже – Та ти шо? Та в його же ж кривий!
- Ну да, звідкіль? -  Та підгляділа у віконце в баньку.
- Кривий! Кошмар! Ой, боже ж мій!
Як добре, що нічого поки я йому не дозволяла!
Домовились в суботу… Ой, спасибі, вчасно підказала! -
Ось так весіллю і гаплик! А пОдруга Оксанка, б…ь,
в неділю – заміж! За Петра! Без застороги.
Обурилася Галя – Ох, гадюка ти, Оксанка, твою мать!
Казала ж ти, що він кривий у його!
- Отож! Та мамо підказали, з нього ж не стрілять!


Рецензии