06, 09, 2016 Вечар

Цямнее рана так , а я яшчэ не на канапе... Зімы прывід мне дах амаль што зносіць. Хачу , каб як у Зеландыі той Новай... не менш, каб 23 па Цэльсію, не больш каб. І круглы год. І кветкі каля плота. І рэвалюцыя, хай заўтра ... Праўда, так ахвота мне )))


Рецензии