Каримов оши

;айсидир китобда ў;иганим бор:
«Тар;атилмагунча мар;умнинг оши,
Ру;и тарк этмо;и Заминни душвор,
Осмон ;атламидан жой олиб жони.

Имконим бўлганда мен ;ам борардим,
Дўппи кийиб Каримовнинг ошига.
Оч ;олгандан эмас - бисёр гуручим,-
Кузатмо;лик учун Олло; ;ошига.


Рецензии