В ддамся тво м поц лункам

Віддамся твоїм поцілункам,
Вони до дущі моїй як дарунком,
Ноги голі бежуть по стежині,
Ми з тобою у світі єдині.

Топчуть ноги зелену траву,
Ми у великому явору,
Ось і річка, хуткіш стрибай,
Мене очима нероздягай!!!

Посміхається з небу сонце,
Хмарки розводячи як віконце.


Рецензии