Майже поховала вс сво почуття

Майже поховала всі свої почуття,
Жодна людина незнайде шлях до них,
Поховала коли закинули ви їх у сміття,
Поховала і сама вже незнаю шлях до почуттів моїх.

Хібаж це незнайоме вам також?
Ви також як і я ховаєте у темряві,
Невідповідайте зараз мені, або ж,
Відповідайте,але розумійте що поряд слухають нелюди.

І сидять почуття у річкового корита,
Зазернув у прозору водицю,
Я небула ніким зігріта,
Томуй ношу довгу, довгу спідницю.


Рецензии