Тоб в ддам я слово в копомне,

Тобі віддам я слово вікопомне,
Кохати буду навіть якщо земля застогне,
Якщо все у крові потоне,
І голосно лунає крик істомне.

Кохати буду коли сонечко яскраво сяє,
Коли зіронька на небі грає,
Коли добром наповнено життя,
Кохати буду кожного миття.

Кохати буду коли похилим станеш,
Коли красой тай силою зів*янеш,
Коли залишишся ти зовсім без грошей,
Тай перестанеш розуміти деяких речей.

Кохати буду і затверджую цей шлюб,
Ти мені душею люб.


Рецензии