06, 09, 2016

Аўторак, мілы мой аўторак! Не палічыць мне сёння падаючых зорак... Як і ўчора, пазаўчора... і дваццаць год запар ... бо мрэм, як мухі ў мароз, дарма што марым, марым, марым...запарыліся ўжо ад гэтых мар. А трэба дзейнічаць ўжо неяк, прыкрыць нам гэты трэба зоркапад... то бок, вярнуць Надзею, Веру, Любоў да бліжняга, краіну ў належны стан- абараніць ад заняпаду...І трэба нам рабіць ужо гэта хутка, нават, зараз!


Рецензии