Кач Назари бахтн... перевел бы, но, много будешь з

Robert Avetyan Кач Назари бахт, нкарагрел э Дереник Демерчян, инчу ек карцум вор нахаган инкнурюн хоскер карог э аси. Тгерк десн анцек. 26 тари анцав ев верчапес Сасна црерн артайтецин жоговурди хоск, Тгамард ем хоскис терн ем тахти такиц чем...Дук карцум ек ... Овкер ен егел ай жоговурди гекаварнерн, Ханджян, Арутюнов...Демерчян,..Левон...Серж..Ворн э сранциц сирвац егел, воч мекн. Тигран 2, шат эрвум э мезаниц, айнпес вор Сержи авазак линелн парзапес терутюн чи. Ктек ум карели э айд дерум теснел арогдж аранц питакнери. Айо амадзайн ем, авазакутян меч эл азнвутюн петк э лини, байц да схал дев э удунум. Азнив линелу амар петк гаапар уненал, анцял дарерум айдписи тагаворнер егел ен, има воч ми петутюн чи карог тюлтал айдписи шрайлутюн. Ми морацек Дереник Демерчяни Кач Назари патмвацкн, моранумек , ев зарманум те вордегиц дурс екан авазакнерн.


Рецензии