До моря демо

Скоріш до моря! Геть  від суєти,
До моря їдемо і я, і ти.
Там небо грає барвами всіма,
Ласкаво тепла хвиля обійма.
Вночі рожевий місяць сіє чари,
Це південь нам приносить свої дари.
Хай море різні біди і печалі
Розіб’є всі  об тисячі причалів.
Нехай сумні, буденні, сірі дні
Сховає море десь у глибині,
Нехай умиє й виплесне на сушу
Оновлені тіла і наші душі.


Рецензии