Сьогоднi...

Я хочу чути тебе,  відчувати...
Твої слова усім серцем вбирати
Твоїм бажанням в очах хмеліти
Сьогодні хочу тобою жити...

Я спрагну ці темні, безодні очі
Такі  всепроникні, мов поторочі
Крізь відстань їх погляд мене поціляє
Живе в мені,  гріє,  таврує й зціляє...

Не хочу думати: «що буде далі?»
Мене не цікавлять поняття моралі...
З тобою немає ні «вчора», ні « завтра»
Є слово «сьогодні» незмінне, як мантра...

І байдуже хто про нас й що буде знати...
Я хочу чути тебе,  відчувати...
Твоїм бажанням в очах хмеліти...
Сьогодні хочу тобою жити...


25.07.2016


Рецензии