не бiйся подружко...

***
Не бійся подружко, я не слаба...
Ти не дивись, що я так розчинилась
Не думай що схилилась, як раба
І гордість втративши змінилась...

Я на коліна опустилась не пред Ним -
Перед священним вівтарем Кохання
Й смиренно серця молитви дарю
В віршах і піснях, звечора до рання...

Я знаю, це нажаль не назавжди...
Покину храм цей... повернусь додому...
У небо свого звичні холоди
Де простір крилам поверне свободу...

Жіночий послух самовіддано служу–
То мій обов’язок й водночас  дар від Бога.
«Ego sum Via, Veritas et Vita» шепочу...
Любов нести в серця - моя дорога...

11.08.2016


Рецензии