На роздор жж епох

На зламі двох тисячоліть
Знаходимось ми нині.
Усе життя,  як  не  крутіть,
Вирішуєм у кожній днині.

Підводить підсумки пора,
Дитинство й юність вже позаду.
До якого нам  іти двора,
А хто тут вірну дасть пораду?

Та що порада, що слова,
Коли на все часу нема.
У злої долі, як в ярмі, –
Про це казав в свій час Румі.

Про це писав Омар Хайям,
Рудакі та Назрул Іслам.
Філософів плеяда ціла
Цю істину всім підтвердила.

На зламі двох тисячоліть
Призначено нам жити,
І хоч тернистий шлях лежить,
Повинні ми життя любити.


Рецензии