Dance, dance, dance...

Я не знаю скільки кілометрів
Зараз поміж нами пролягають...
Спогадів про нас  дивертисменти
У твої обійми повертають...

Не свавільна... лагідна й щаслива..
У душі  роялю звуки чую.
Перехожим усміхаюсь. Німфа...
Мимо йду, лечу, парю, танцюю...

Ритм свободи, близькість, споглядання...
У пасажах – легкість і жадання...
Терпкість нот нестримності бажання...
І складні гармонії чекання..

Ти ведеш... я наче під гіпнозом...
Віддаюсь мелодії кохання,
Владній волі рук... Прагну забути
про невідворотність розставання.

22.08.2016


Рецензии