Реальн сть

Мабуть, так: може й ми в тому винні,
Що несемо такий важкий  тягар,
Ми не тільки дивитись повинні,
А й  мужньо долі тримати удар.

Бюрократи мерзенні державу обсіли,
Паразити, злодії нам жить не дають.
Вони нас, як ті воші, повсюди заїли,
Бідні люди  мільйонами тліють і мруть.


Рецензии