Безсоння

Кручуся, верчуся,
Я не засипаю.
Хоч вже відвернувся
Від того вайфаю.

І знов повернувся,
Зайшов у конфу..
Почав я ділиться
Про свою хурму..

Не пройду SoD,
Не додивлюсь апельсин..
Випью склянку води,
З'їм останній мандарин..

Я без неї не можу,
Хочу знов обійняти..
"Пробач, зараз не можу,
Маю знову тікати."

Просто все, мабуть,
Як лимон із какао!
І все мені дадуть!
Того не помічаю._.

Ну і де ж ї "не хочу"
Та "ти не в моїм смаку"?
Ех.. Все я тороплю.
Бувай. Вчитись іду.


Рецензии