Визволителям

Тоді, коли земля двигтіла,
Як йшов на нас фашистський зброд,
І звістка землю облетіла,
Піднявсь на захист весь народ.

П'янів фашист із божевілля,
Бо вабила його не раз
Житниця хліба і вугілля,
Це наш - нескорений Донбас!

Та ви, на захист Батьківщини
В полки з'єднались як один:
Краснолиманець і Ізюмець,
І Дробишанин й Слов'янин,

І били ви арійську расу,
Хоча були ще юнаки.
Вам, визволителі Донбасу,
І честь і слава на віки!

    05.09.2016р. 15:24.


Рецензии