Там була тиша

Там була тиша, що без слів,
Пташина пісня теж замовкла,
Промінчик сонця лише грів
Вінки із квітів, що пожовкли.

На безіменний цей горбок
Чи хтось покладе руку зверху?
В цій тиші шелесту гілок
І час від сорому вже терпне.

А той згорілий БеТееР
Стоїть, як пам'ятник під Щастям,
Хто скаже їй, що він помер,
Уб'є промінчик ще не згаслий.


Рецензии