Поплатилася

Захотіла дурна баба сексу та любові,
Заплатила грошей уйму, скажемо,
в любові, щоби віку доживати
і проблем з сексом не мати.
Та дарма, минув вже рік,
не ворушиться мужик.
Все, як мертвому припарка,
надурили господарку.


Рецензии