Колобок

Котиться, котиться лісом Колобок,
Він утік від Баби з Дідом,
Котиться, котиться з боку на бочок,
Пісенька лунає слідом.

ПРИСПІВ:
Пісеньку цю знаємо,
Разом заспіваємо, разом заспіваємо:
«Я від Баби утік, і від Діда я утік,
Колобок, Колобок, рум'янесенький бочок!
Я від Баби утік, і від Діда я утік,
І від тебе утечу!».

Котиться, котиться із бочка на бік,
Бачить - Зайчик-пострибайчик,
Раз! І від Зайчика весело утік,
Швидко-прудко, наче м'ячик.

Котиться, котиться, мабуть щось шука,
А назустріч - Вовчик-братик,
Він і від Вовчика весело втіка,
Пісеньку свою співати.

Котиться, котиться з долу на горбок,
Зустріча його Ведмедик,
Від косолапого втік наш Колобок,
Нехай їсть малину з медом.

Котиться, котиться, хай йому щастить,
Бо Лисичка десь гуляє,
Може, лінується, може, просто спить,
Колобка не зустрічає.

2.09.2016

Пісня "КОЛОБОК"
 https://www.youtube.com/watch?v=Rn3wxyoAw-g


Рецензии