ТИ- найдорожче, чого в мене нема

ТИ - найдорожче, чого в мене нема!
ТИ промайнув, неначе подих вітру.
І знову темрява, і знову я сама.
І вже не сяю, не сміюсь, не квітну...

КОХАНИЙ мій, то не ТВОЯ вина,
Що не тремтить за мною серце сильно!
В усьому винна тільки я одна,
Що приросла до ТЕБЕ божевільно.

Що віддалась нестримним почуттям,
Як віддається човен в синє море.
Що поступилася б за ТЕБЕ я життям,
З ТОБОЮ навпіл розділила б горе.

Не вибачайся! Зла я не держу!
Й не відчуваю ненависть ворожу.
Я все одно "ЛЮБЛЮ" ТОБІ скажу,
Бо я без ТЕБЕ жити вже не зможу!!!

Я все одно з ТОБОЮ завжди буду!
"Крутого дня" щоранку побажаю.
Да, я ТЕБЕ ніколи не забуду!
Моя біда, що я ТЕБЕ кохаю......


Рецензии