Ч1иж хьиз

Ч1ижре гьик1 чан гудат1а
Чизва хьи чаз виридаз.
Хузни туна фида ам,
Дуьньядилай гъейридаз
Белки ада лугьузва:
 -Авач залай гужлуди,
Мизмиз сухна ярхарда
 Агъзур сефер жанлуди.


...Вун гьа ч1иж хьиз келлесуз
Гьатнава пис хъиле зи
Дуьньядилай физ тахьуй
 Туна хузни рик1е зи.


Рецензии