колись i назавжди...

…коли пам’ятаєш про все, що дозволяє тобі дихати,
то у тебе є шанс повторитися і залишитися
невидимою прозорістю, без зайвих прощань,
без натяків на Вічність…
і от ти знову плануєш із кимось, чи для когось Щастя!
бо ти не спішиш поховати себе, а ні під килимом доріг,
а ні під ковдрою сну-забуття, що намагається відібрати усе,
у що буде Віритись Вічно!..
не зачерствіліє час, не грубішатимуть щирі слова зізнання…
даруючи музику Любові, пристрасть серцям,
буде весь час звучати лункий ефір, розливатимуться життям
найприємніших із дотиків до душі - вірші…


Рецензии