Порiвняння

Ніби з тобою, все ж без тебе...
Наче самотньо, все ж не сама...
Дівочі мрії линуть в небо,
їх доганяє сивина...

Жіноча доля стигне в осінь,
бабине літо миготить.
Дівоче літо, у колоссі
десь загубилося й лежить.

Заколосило, заколисало,
залоскотало мавками.
Дівочу долю, наче вкрали,
жита і вкрились маками.

І вже з тобою, чи без тебе...
Якою, прийдеться зима...
Коли сніги впадуть із неба--
їх, порівняє сивина.

(ХТ 29.08.2016)


Рецензии
Душевний вірш..... Дуже сподобалось.....

Артур Грей Эсквайр   04.09.2016 23:51     Заявить о нарушении