В тер

Вітер

Зустрічай моє кохання, люба, восени.
Теплі дні стоять останні, і такі ясні.
Листя лагідно кружляють, навівають сум.
Світлий сум у серці сяє, не виходить з дум.

Мов вві сні пливуть трамваї - вересня човни.
День до ночі відлітає.  Файно восени
нам удвох гуляти  містом.  Сяють ліхтарі
світлом кавовим. Намистом - зорі на горі.

До кохання як до ранку – навкруги пітьма.
Пригадай, як на світанку вітер обіймав
зчервонілу горобину, що була в журбі
як незаймана дівчина всі останні дні.

Я також нестримним вітром вранці прилечу,
пригорну тебе тендітну і прошепочу:
«Не журись, моя хороша, все минеться й знов
ти відчуєш в серці поштовх – то прийшла любов».

Зустрічай моє кохання, люба, восени!
Теплі дні стоять останні, і такі ясні.


Рецензии