Панскi Маёнтак Сула

Я памятаю гэта як учора
Хоць часу шмат ужо мiнула
З табой гулялі мы ўдваіх
Па парку каля вёскі Сула.

Цудоўны бычылi закат
Дзе сонца плавае ў вадзе
Любоў да роднай стараны
Там адчуваеш лепш чым дзе.

Зусiм не хочуць адпускаць
I цянуць каб вярнуць назад
Лугі,над возерам туман
I гэты жоўты лiстапад.


Рецензии