Дозволь прихилитись до твого плеча

Дозволь прихилитись до твого плеча,
Поряд з тобою тепло і спокій,
Нехай скоріше згасне маленька свіча,
Ти дуже сильний та добрий.

Я тремтю від бажання тебе кохати,
Твоїм дітям стати мати.

За те що ти стільки мені зробив,
Ні, незможу подякувати віршами,
Відповіси; за що мене полюбив,
Тай буде добро поряд з нами?

Сонні очі замикаю тихенько,
Дозволь прихилитись до твого плеча,
О коханні прошепочу легенько,
Ну скоріше згасись свіча!


Рецензии