Мен подоба ться коли с мя вечеря разом за столом

Мені подобається коли сім*я вечеря разом за столом,
Розмовляючи тихесенько при том,
Де повагу бачу, шану, спів,
Неописати цю красу, немає слів.

Мені подобається де дружина чоловіка поважає,
Його з роботи зустрічає,
Де немає слів образ,
Де допомогаючи бажають допомогти ще раз


Рецензии