Тебе кохаю я на горе тай на згубу

Тебе кохаю я на горе тай на згубу,
Тобою дихаю і кличу знов ім*я,
Даєш знов відчувати смуту,
Мабуть небудьмо ми ніколи як сім*Я.

Тобой хворію і до тебе йду,
Тобою по житті мандрую,
Що без тебе на землі знайду?
Твоє фото у долонях знов цілую.

Неблагаю щоб ти став моїм,
О загубленому часі,
Я колись зігрілося теплом твоїм,
Поховавши мить яскравой вдачі.

Знов по землі мандрую,
Тай за тобой сумую.


Рецензии