Природна залежнiсть

Говорять по одежці зустрічають,
а проводжають завше по уму.
Не знаю, може люди щось не помічають,
чи я чогось такого не пойму…

Дивлюсь на розмір розрізу я юбки,
хоча поводитися так й не зовсім гоже,
та й думаю – утримати у любки
„краси“ напору вже ніщо не зможе…

Можливо все то гарно і привабно?
Хтось заперечить – пересічна дупа.
Але все це спростовують нахабно
спина оголена ще й декольте до пупа…

А що ж вона всередині сама?
Можливо там палата із ума?!
Не тіштесь, бо якщо смаку немає у людини,
то і ума, повірте, там катма!

04.09.2016


Рецензии