Полiт

Я сьогодні знов літала уві сні
Вже не як в дитинстві, а в його обіймах.
Були руки його добрі і міцні
І забилась в ритмі серця думка в римах...

Я прокинулась, схвильовано схопилась
Зазбиралась хутко у дорогу
Ось вже їду у Холодний Яр,
До свого Коханого, Дажбога.

Ми колись під небом тим зустрілись.
Там я вперше зазирнула в його очі
І з тих пір окрилена коханням
Знов літаю уві сні щоночі...
(23.04. 2016)


Рецензии