Наче сон...

Холодний дощ злизав твої слiди,
Ніщо не передвіщало нам біди
Чи справді це було? Чи не примара?
Розлука, мабуть,  за кохання  кара?

Простягують до мене руки тiнi,
I душать душу сiрi днi осiннi.
I я боюсь лишатися сама,
Бо спорожнiю й висохну до дна.

Тому виходжу в нiч i тихо жду:
Щось запитати  хочу у дощу.
Та дощ не чує тихих запитань
А вiтер злиться i кричить:"Вiдстань!" 

Наослiп б"є мене щосили по щоцi.
О,цi вітри! Холоднi ці дощi!


Рецензии