R. I. P

В останній літа день напився меду з рога...
Ти розгадав замки Вальгрінд й пішов до бога
Радушно прийняли ейнхерія в Вальхаллі –
Сьогодні разом вже на вепра полювали...

Перед очима погляд твій – теплий, спокійний.
Вродливий. Гідний. Стриманий. Відвертий. Сильний.
Розслаблений в кругу братерства й відпочинку...
Шкода не говорили ми з тобою ні хвилинку...

Не новина – валькірії беруть завжди найкращих...
Ми у жалобі сльози душим, гірко чтимо павших...
В серцях братів ти сяйвом житимеш довіку...
Ти жив й пішов... так, як належить чоловіку.

1.09.2016


Рецензии