Мольберт художника слова

Найкращі все ж мініатюри
це ті, що пишуться з натури.
Ті ж риси мають і вірші,
коли течуть вони з душі.
Якщо ж сипнути перцю трішки,
то вийде інший твір – усмішка.
А ще тварин добавиш зграйку,
дивись і вийшла справжня байка.
Коли ж переперчиш куплет –
побачить світ уже памфлет.
Окремо слід назвати оду,
останнім часом на них мода.
Співають тут і славлять там –
одна задуха й фіміам…
Де ж заведуться таргани,
жирафи, леви і слони
ще й феромони, ніби з крану,
там добре пишуться романи!
Мольберт художника – від Бога,
на ньому різнобарвні краски…
Та все залежить лиш від нього,
що вийде – жах чи справжня казка!

04.09.2016


Рецензии