Фаворитка

Я б воліла вдень втрачати сутність
За тобою тінню слід у слід ходить
Відчувати запах твій, присутність...
Подих з губ твоїх незримо пить й хмеліть...

Щоб не відчувать так тоскно болю,
Коли наче є я... і нема...
Відпустила почуття на волю...
Душу в дар дала, не продала...

Скаже хтось «Намарно. Прогадала.
Варта більшого - красива ж, молода»...
Знаю не єдина й чи остання?..
Статус - фаворитка короля...

8.08.2016
Ангеліна Верхогляд-Канібор


Рецензии