Я згадала увi снi

Я згадала уві сні,
дні у Клепалах селі,
застовбурилось воно на березі Сєйму.
Де він блищить, віддзеркалює красу.
Де шумлять бджоли - цілі рої.
Де хміліє голівонька - поруч рідня,
та в ту пору ще не лишилась сама.
Пахне огудина огіркова в росі,
гуляють дідові кози
у волошковому полі - сні.
Де біжиш зрання радієш,
без напрямку.
Де піч димить
картоплею запашною,
у місті не скуштуєш такої.
Де все дороге - кислиця стара,
стріха понівечена вся,
грони виноградні ще недозрілі,
де не має підозри у скрутному Мирі.


Рецензии