Хоч один

Хоч один би мільярдер,
Всенародний шкуродер,
Мільярд Армії би дав,
З тих, що десь там заховав.

Люди ж гроші віддають,
Щоб ворожу збройну лють
Знищить Армія б змогла
Й в решті щоб перемогла.

Мільярдер це скупердяй,
Не боронить рідний край,
Головне лише грошва,
Так їх варить голова.
04.09.16.




 


Рецензии