Озерами невиплаканих слiз...

Озерами невиплаканих сліз
Стоїть вже осінь, світла і задумана,
Поскрипує печаль - чумацький віз,
І мовкне степ обірваними струнами...

Сріблясте павутиння на стерні
Контемп танцює мрійно-уповільнено,
І проростають смутки у мені,
Назовні рвуться птахом, з клітки звільненим.

Прозорі ранки у свою росу
Визбирують ген яблука та сливи,
І з ними ронить сад свою сльозу,
Оплакуючи літніх днів мотиви...

                Донецьк, 04. 09. 2016 

 


Рецензии