Аэропорт

Го; кутасан, го; кузатасан,
Тиним билмай асло эрта-кеч.
Пешвоз чи;иб ме;монларга сан,
Чиро;ларинг ўчирмайсан ;еч.

Ша;ирлайди ;ора таблолар,
Одамларни ташийсан кун-тун.
Учиб келар олим, савдогар,
Учиб кетар ;инду, турк, япон...

Учиб келар айвонингга бот,
Чор тарафдан юкли тириклар.
;учо;ингга тунлари ;ай;от
Учиб келар ;атто ўликлар...


Рецензии